Elev
Har alltid slitt en del med matte, og motivasjonen har aldri vært der, før jeg fikk Haakon som lærer. Gjorde matte enklere og lettere å lære seg. Engasjerende og motiverende lærer. Svært fleksibel i forhold til å avtale timer. Flink å lære bort, følte at jeg forsto det han lærte meg.
Forklarer oppgavene slik at matten blir forståelig. Gikk for første gang inn på en eksamen med en god magefølelse. Anbefales!
– Irene Myrvang Hauan.

 

Elev

Et eksamensrettet kurs der du i første omgang lærer det viktigste til eksamen. Haakon er en lærer som er engasjert og motivert, og er flink å lære bort matte på en logisk og forståelig måte. Haakon har både gjort matte gøy og forståelig for meg!
Anbefales på det sterkeste for de som ønsker å forstå matematikk
– Ragnhild Holm
Elev

Utrolig bra side, som gir deg eksamensrettet undervisning. For meg var undervisningen logisk og rikt med informasjon. Denne form for læring fikk meg både mer motivert, men også til å skjønne stoffet i Matematikk 2P mye enklere. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom alt pensum og forstå alt like godt, uten Matematikkundervisning.org og Haakon. Hvis du som elev ønsker riktig undervisning, med den beste læreren, vil jeg på det sterkeste anbefale dette.

– Per Christian